Galleri Maria Friis

H 210

Lokationer

København, Danmark

Find os på

Galleri Maria Friis vil vise værker af Orsolya Bagala, Sian Kristoffersen, Nanna Starck, Stense Andrea Lind-Valdan, Julie Sass og Albin Werle.

Galleri Maria Friis, idyllisk beliggende i hjertet af København, åbnede sine døre i 2022. Galleriets fundament hviler på en klar vision og et dybfølt ønske om at skabe et innovativt rum, der udfordrer konventionerne inden for den etablerede kunstscene og kaster lys over talentfulde kunstnere, som tidligere er blevet overset eller undervurderet.

Vi fokuserer på nøje udvalgte udstillinger, som forener det personlige med det uventede, for derigennem at skabe en dybdegående dialog omkring kunstnerens værk og historie. Hver udstilling er en bevidst indsats for at styrke kunstens mangfoldighed og give plads til stemmer, som fortjener at blive hørt. Hos Galleri Maria Friis stræber vi efter at formidle fordybende og reflekterende oplevelser, der ikke blot udvider det kunstneriske landskab, men også inspirerer til en mere nuanceret forståelse og anerkendelse af kunstens rolle i samfundet.

Vi er stolte og ydmyge over, at siden vores etablering, har vores kunstneres arbejde modtaget anerkendelse fra prestigefyldte institutioner som Ny Carlsberg Fondet, Statens Kunstfond, Rådet for Visuel Kunst, og Statens Museum for Kunst. Endvidere blev Galleri Maria Friis hædret med titlen 'Byens Bedste Galleri 2023' af Berlingske, hvilket afspejler galleriets ambition og ønske om både at belyse og udstille kunst der resonerer såvel kunstnerisk som menneskeligt.

Mød os

Maria Friis

Ejer

Kontakt

Maria Friis

Guglielmo Campione

Konsulent

Kontakt

Guglielmo Campione

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up