NILS STÆRK

Lokationer

København, Danmark

Find os på

NILS STÆRK blev grundlagt i 1997 og er et galleri med en international profil dedikeret til at præsentere samtidskunst. Galleriet repræsenterer etablerede nationale og internationale kunstnere, der arbejder på tværs af forskellige medier, tilgange og genrer. Disse kunstnere deler en konceptuel fortælling og en fælles interesse i at udforske og problematisere nutidens værdier og konflikter i et globaliseret samfund.

Gennem mere end et årti har galleriet regelmæssigt deltaget i Art Basel og Zona Maco i Mexico. Derudover har Nils Stærk kontekstualiseret galleriets program ved at opbygge samarbejder med den centrale og latinamerikanske kunstscene samt kunstinstitutioner, biennaler og gallerier globalt. Dette har haft til formål at skabe nye muligheder for kunstnerne og give dem adgang til vigtige kunstsamlinger.

Galleriet startede sin rejse i et lagerkvarter på Islands Brygge, flyttede derefter til Carlsberg-bryggeriernes gamle område i ti år og fandt i foråret 2017 sin nuværende placering i den rå og industrielle del af Nordvest i København. Det 500 m2 store tidligere autoværksted huser nu fem årlige udstillinger samt et showroom til skiftende præsentationer. Den nordvestlige del af København er stadig præget af en rå æstetik, som står i kontrast til det minimalistiske og åbne interiør - en kontrast, som perfekt matcher galleriets kunstneriske profil.

Mød os

Nils Stærk

Gallerist

Kontakt

Nils Stærk

Josefine Juliane Wiell B Mikkelsen

Sales Associate & Artist Liaison

Kontakt

Josefine Juliane Wiell B Mikkelsen

Valeria Knoflach

Sales Associate & Artist Liaison

Kontakt

Valeria Knoflach

Produkter fra NILS STÆRK


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up