Atelier Clot, Bramsen og Brunholt

Paris’ ældste litografiske værksted grundlagt i 1896 med galleri i Paris og Svendborg. Udgiver af original grafik, trykt i begrænsede oplag, nummereret og signeret af kunstneren.

Atelier Clot er Paris’ ældste litografiske værksted og er placeret i det charmerende Marais-kvarter i Paris. Med en stolt historie, der går tilbage til 1896, blev værkstedet grundlagt af Auguste Clot, en af hovedstadens mest talentfulde litografer på det tidspunkt.

Et internationalt anerkendt værksted og forlag, der holder fast i sin kunstneriske arv. Gennem årtier har værkstedet været en kilde til inspiration og et sted, hvor kunstnere har kunnet udforske litografiet og blive en del af den samme historie, som tidligere mestre som Renoir, Degas og Munch har fortalt. Med fortsatte kunstneriske samarbejder og en passion for litografiets kunstform er Atelier Clot et levende bevis på, hvordan tradition og nytænkning kan eksistere side om side.

Mød os på Art Herning 2024

Charlotte Brunholt

Ejer

Kontakt

Charlotte Brunholt

Morten Brunholt

Ejer

Kontakt

Morten Brunholt

Produkter fra Atelier Clot, Bramsen og Brunholt


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up